Wie ben ik

Aan de hand van deze visual kunnen jullie het best ontdekken wie en hoe ik ben. Ik heb gekozen om een visual te maken van afbeeldingen die ik zelf heb genomen. Dit omdat ik me heel graag bezig hou met fotografie. Niet alleen met het nemen van foto’s maar ook met de bewerking ervan.

Op de meeste afbeeldingen zie je me ook lachen. Dit toont aan dat ik een vrolijk persoon ben en geniet van mijn leven. Ik heb vooral afbeeldingen gebruikt van mijn 3 favoriete dingen. Reizen, vrienden en familie.

Reizen is wat ik het liefst doe. Naar waar of met wie maakt voor mij niet uit, ik hou van nieuwe plaatsen en culturen te ontdekken. Mijn favoriete reisgezelschap zijn natuurlijk mijn vrienden. We denken elkaar door en door te kennen, maar toch kom je steeds meer over elkaar te weten.

Reizen is niet het enige wat ik doe met mijn vrienden. Ik hou ook gewoon van een avondje gezellig thuiszitten, samen eten en bijpraten. Ook houden we van het tegenovergestelde, een avondje op stap gaan en samen onze gekste avonturen beleven.

Familie is ook heel belangrijk voor mij. Ik heb een goede band met mijn mama en met de rest van mijn gezin. Samen gezellig iets gaan eten of een film kijken zijn onze favoriete activiteiten.