TWC info session

Op 2 december 2019 ging ik naar de TWC info session. Deze vond plaats in Budafabriek atelier 1 in Campus Howest Kortrijk Buda.

TWC staat voor The Washington Center. Je kan het dus al raden, dit was een info sessie in verband met studeren in het buitenland. De sessie werd georganiseerd door Sarah Markewich, de verantwoordelijke persoon van Howest in verband met studeren in het buitenland. De presentatie zelf werd gebracht door Sasha Gerhardson, die werkt in The Wachington Center.

Sasha gaf ons verschillende interessante informatie. Je kan je bijvoorbeeld maar 1keer per jaar inschrijven hiervoor, in maart. De kans dat je effectief mag gaan naar Washington is dan nog heel miniem. Dit komt doordat er elk jaar slechts 16 studenten gekozen worden voor deel te nemen aan dit project.

Naast deze deadline’s kregen we ook nog informatie over hoe het er aan te werk ging in Washington, de kosten en eventuele beurs….. Deze sessie was niet echt gemaakt om te netwerken, al waren de aanwezigen, Sarah en Sacha heel interessante connecties!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *